Tekil mesaj gösterimi
Gönderi : 31 Aralık 2025, 02:36
# 7
uykusuzadam
uykusuzadam isimli Üye şimdilik offline konumundadır      
Yanıt: FORUMRADYO.COM SANAT ATÖLYESİ
KahKaha kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

İlk diyebiliriz ama demeye de biliriz. Bilemedim
8. Sınıftı galiba, resim öğretmenimiz bir sergi hazırlıyordu, iyi olduğum için mi yoksa söz dinleyen bir öğrenci olduğum için mi bilmiyorum, beni derslerden çıkarıp, sergisine yardım ettirmişti. Tuvalet kâğıtlarından hamur yapılıyor ya, öyle eserler vardı sergisinde. Çok hoşuma gitmişti o “asistanlık”.
Burada değil ama Türkiye’deki evimizde bir testi var o zamanlardan kalma. Bir gün ziyaretimize gelirseniz, eleştirilerinizi almak isterim. Kim bilir, belki emeklilik hobim olur

@ Eru ’nun çok güzel kalemi vardır.
Bir ara, sizin de dediğiniz gibi, ite kaka bir şeyler yazdırmışlığımız var.
Özellikle kurgu ve fantastikte müthiştir. Hikayeyi çok güzel kurup, yönetir.
Yani yine çok haklısınız. Gözünüzden kaçmadı. Siz yakasından düşmeyin ve arada eziyet etmek gerekirse bana da seslenin
Siz kıyamazsanız, ben seve seve işkencenin dozunu arttırırım

Kardeşim dizini sakatladığı için bir süredir onun yanında, başka eyaletteyim. Önümüzdeki hafta bir kendi evime gidip geleceğim inşallah, o zaman çekip konuyu hortlatayım

Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey değildir.
Eve gidince yazdığınız için bilemedim, bekleyeceğiz artık. Ama lütfen unutmayın.

Yalnız az önce öğrendim @ Eru da benim gibi ofluymuş.
İki Oflu nasıl baş ederiz bu konuyla bilmiyorum ama çok saygılı biri @ Eru kardeşim.
Beni üzeceğini zannetmiyorum... Haaa ne olur ne olmaz siz tetikte bekleyin. Belli mi olur yetişin diye size seslenebilirim de

Alıntı ile Yanıt