Tekil mesaj gösterimi
Gönderi : 03 Ocak 2026, 16:35
# 6
Absent
Absent isimli Üye şuanda  online konumundadır      
Yanıt: Forumlardan üye çalmak
BLackLorD kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Kim kimi nerden çalıyor benide çalın şaka şaka nerde mutluysam orda oluyorum zaten (:
@ Absent varken gitmem burdan çalacak olanı öper sonra diye düşünüyorum

Beyfendi erkek adamın erkek sevgilisi olur. Ben burada olduğum müddetçe, sizin yanımda olduğunuz her gün için, bir bay arkadaş göndereceğimin teminatını verebilirim. Saygılar sunarım

uykusuzadam kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Yaklaşık 4 senedir forum alemindeyim, gördüğüm şey şu; herkes yer yerde...
Ben de başka forumlarda editör olarak şiir paylaşıyorum... Absent bunu biliyor. Kim ne diyebilir? @ Absent bilinirliği yüksek, sevilen biri, duyan geldi diye düşünüyorum....
Çalmak konusunda da ben olayı aştım, forum sitelerinden değil, direk edebiyat sitelerinden üye davet ediyorum, onlar da sağ olsun geliyorlar.
Hem burada hem oradalar

Bende buna bişey diyemem ki ihtiyar.. Benim çok sevdiğim dostlarımın kendi forumları var, buraya gelmiyorlar. Keza bende burası olmadan önce de onların oraya girmiyodum. Ama her ne kadar birbirimizin oluşumlarında aktif olarak destek olmasak bile, dostluk her zaman baki ve gönüllerimiz bir. Bu yüzden hiç birimiz diğerimize gönül koymadı. Sizin de dediğiniz gibi, kim nerede mutluysa orada takılmaya devam ediyor.

BuzprenS kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Bende öyleyim Eş Dost Davet Ediyor Gidiyorum Buna Kimse Bişey Diyemez Nerede Keyif Alıyorsa Orası onun Ailesidir Burasıda Öyle Güzel Arkadaşlar var Güzel Ortam Var @ Absent Teşekkür Ederim Böyle Bir Ortam Kurduğu İçin..

Varlığınla bizlere destek olduğun için, canı gönülden ben teşekkür ederim gülüm

Kullanıcı İmzası
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
    Alıntı ile Yanıt