Tekil mesaj gösterimi
Gönderi : 04 Ocak 2026, 22:06
# 7
aLeyna
aLeyna isimli Üye şuanda  online konumundadır      
Yanıt: Forumradyo aiLesi Rakipsizsohbet.net & RakimsizFM Ziyareti
snm kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

kalemine sağlık canım gerçekten eğlencenin dostluğun samimiyetin yaşandığı bir ywrde olmaktan mutluluk duyuyorum rakipsizlerin yeri @ aLeyna m fındukum)))

snm mmm pacimmm fundugun sefio seni cokca

Absent kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Yemin ediyorum çok şey kaçırmışım.. Bizimkilerin hepsine şarkı söylettin yani sen. Vallahi helal olsun lazyo

Ama bence öyle bi yarışma düzenlemen, kendini rezil etmen anlamına gelir ama sen bilirsin.. Çünkü @ KuzenKit 'i ve @ Jayus 'u olan kazanır yavruş

kacirdin evt cok sey ama harikaydi bidakine sende soLucen sarki gittim fadimeLereee soLeticem sana cansun sen burada kaLdim ise sen varsin die asiL ben tesekkur ederim sana

Ayışığı kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Tek kelime ile harikaydın yayının o içten samimiyetin bizleri naif karşılamanız çok nazikçeydi teşekkür ediyoruz ForumRadyosu ailesi olarak iyi ki tanıdık seni

tesekkurLer sizLer iLe superdi bende iyki tanidim tesekkurLer hos nickLi hatun

Albatros kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Gerçekten harikaydı ve çok eğlenceliydi forumdan kanaldan katılan tüm arkadaşların emeklerine sağlık @ aLeyna hamsistyle öncelikle en büyük emegin sahibi olarak sana teşekkür ederim inşallah tekrarını göreriz benim için keyifti

sagoLasin sivasLi usagummm benim yavrumun cenneteki kuzumun topraa yigido

KuzenKit kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

@ aLeyna harika sunumun ve kaliteli radyocuğunu çok iyi biliyorum.
Birlikte program da yaptık ama kendi ekibimle aranızda olmayı çok isterdim.
Bir başka zaman daha güzel içeriklerle güzel yarınlara..
Seviliyorsun.

sagoLasin takimdasum vede dogumgunudasum dua et yoktun bana sor soLeticektim sana hasi yine iyisin

Kullanıcı İmzası
    Alıntı ile Yanıt