"Ben voltajla flört ediyorum. Aşkım yükselince sigortalar atıyor. Bu romantik bir patlamadır; çevredeki lambaların bundan etkilenmesi doğaldır. Aşk da, ayrılık da, dönüş de paylaşımlı bir deneyim.” Bunları yapay zekaya okutsan kısa devre yapar kesin... O Isırık MemeÇ kime denk geliyor onu bilemedim? Ama adı memeÇ olınva kadının memelerine pardon göğüslerine bakması gayet doğal bence.... Adam adının hakkını vermiş Zaten buradakiler portatif ısı hanımı da bilmiyorlar... Buradan forum ahalisine sesleniyorum Portatif Isı Hanım diye biri var Aklını sevdiğim torunum çok yaşa sen emi? Çok güldüm yine... abi röportajı ısı hanımla kim yaptı ise bizzatihi ona ve ismine gönderme yaptım, nasıl tanımazsın amin amin memecimin giliğini Memeci iste adamın gerçek isminin açılımına bak Ç nerden geliyor da memeÇ oluyor anlarsın ısırık meselesi de , arkadaş bana elmam olur musun demişti ordan geliyor ben de o elma olmayı kabul etmeyince portatif ısı hanıma yöneldi çiçeklerinin yaprakları Derken doğdu bizim ISIRIK MemeÇ Bey )))))))))