Tekil mesaj gösterimi
Gönderi : 19 Ocak 2026, 01:25
# 4
Absent
Absent isimli Üye şuanda  online konumundadır      
Yanıt: ForumRadyo Dedektifleri İşbaşında Kaybolan @üçrenk
Saruhan kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Affınıza sığınarak yorum katarak farklı bir bakış açısı sunmak gerekirse bu gibi mizah ve haberler güzel fakat forum yöneticileri arasında cereyan eden bir durum ve buda demektir ki burada kullanıcıları da rahatsız edebilir. Ve diyebilir ki varmışız yokmuşuz gibi algılanabilir ve Kullanıcı sirkülasyonunu da zayıflatabilir. Bu vb konularda forum yöneticilerinden ziyade kullaanıcıları da kapsarsa daha olumlu dönüşler e akışlar sağlanır diye düşünüyorum. ( Bu yorumum ben neden yokum kıskanmış vs falan algılanıp farklı yerlere evrilmemesi dileğimle sadece bir öneri)

Şu konuda dibine kadar haklısın.. Daha önce bulunduğum farklı platformlarda, bu tip konularda hep yönetimin baz alınmasından dolayı bir çok kişi foruma küsmüş ve elini ayağını çekmişti. Tıpkı senin de dediğin gibi 'varmışız yokmuşuz' gibi algılayanlar olmuştu.

Senin tamamen iyi niyetle bunu belirttiğinin ben gerçekten farkındayım. Çünkü dediğim gibi, birebir şahit olduğum bi durumdu bu. Belki sende aynı olayı gördün ya da tamamen tecrübelerinden dolayı, bizlerin iyiliği için yapıcı bir eleştiride bulundun. Teşekkür ederim önerin için

@ MaviS ise, yine tamamen art niyetsiz bir şekilde, samimi olduğu kişilerden yola çıkarak yaratıcılığını konuşturmuş gerçekten yine muazzam bir iş çıkartmışsın ortaya ama merak ettiğim bişey var. Biz bu kadar mücadele ederken @ KahKaha nerdeydi? Yine koca mı arıyordu kendine sdjkgsjkdgjklsd

Kullanıcı İmzası
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
    Alıntı ile Yanıt