Tekil mesaj gösterimi
Gönderi : 31 Ocak 2026, 19:06
# 2
Absent
Absent isimli Üye şuanda  online konumundadır      
Yanıt: Zeytinyağlı yaprak sarmasının içine kuş üzümü ve fıstık konur mu?
HayaL`MeyaL kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Kalem gibi de sarmışsınız maşallah ellerinize sağlık , kara lahana sarması da yaparsınız siz sarmanın her türlüsü de ayrı bi lezzet gerçi. O fotoğraf poz vermek için değil dimi
@ KahKaha nasıl güzel yapmışlar mı hemen puanlama yapalım

Yok yaa ne pozu, gençliğimden beri sararım ben ahaha zamanında az sigara sarmadım. O yüzden ellerim alışıktır Karalahana bizde pek yok ya. O yüzden pek bilmeyiz.

KahKaha kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

Aslında @ Absent ’i öldürür hakkını da keyifle yerdim ama bugün iyi tarafıma denk geldi
Fotoğraf poz vermek için değil. Özellikle bayramlarda, sarma konusunda yardımcı olur eşine kadim dostum. E benim gelişimin de kendisi için bayram olduğunu itiraf edemediği için sarmayla gösterdi
Yaprakları ayrı, içi ayrı lezzetliydi HayaL`MeyaL hanımcım. Ellerine sağlık, pek güzel yapmışlardı.
Bir daha gittiğimde arsızlık eder, özel olarak isterim belki

Benden duymuş olmayın, kara lahana sarmasında da @ ESinti bir dünya markasıdır
Onunkinin tadına bakmadım ama onun tarif ettiği şekilde yaptım ve şahane.

Konunun sorusuna gelince… Ben de kuş üzümüyle olanın farklı bir tat olduğunu düşünüyorum sizin gibi. İkisini de yerim

Aynen bayramlarda 3-4 gün boyunca misafir gelir ve her gelene sarma ve baklava ikram edilir. O yüzden bu konuda hiç mütevazi olamayacam ama gayet iyiyizdir

Ayrıca senin gelişin tabi bayram olacak kadim dostum. Taaa Amerikanya'dan geliyosun bi de o kadar hediyelerle geliyosun. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi? Sarma nedir yani

Kullanıcı İmzası
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
    Alıntı ile Yanıt