Tekil mesaj gösterimi
Gönderi : 03 Şubat 2026, 15:38
# 7
Saruhan
Saruhan isimli Üye şuanda  online konumundadır      
Yanıt: publillustrator
Publisher kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Gönderiyi Aç

bazen insanı paklayan şey büyük kaçışlar olmuyor aslında.
kahve de iyi geliyor, tatil de iyi geliyor ama çoğu zaman asıl temizleyen şey birkaç dakika gerçekten kendinle kalabilmek. gürültü azalınca düşünceler de yavaşlıyor.

yazdıklarının içinde en çok şuna takıldım ben: kendimize düşman olmaktan vazgeçtiğimiz an.
çünkü insanı en çok yoran şey dışarısı değil, kendi içindeki sertlik oluyor bazen.

kahve zihni toparlıyor, tatil bedeni dinlendiriyor ama insanı hafifleten şey bazen kısa bir yürüyüş, bazen sessiz bir akşam, bazen de hiçbir şey yapmamayı kendine hak görmek.
yani paklayan tek bir şey yok aslında; insanı en çok, kendine biraz daha yumuşak olabildiği o an toparlıyor.

yazdıklarının içinde en çok şuna takıldım ben: kendimize düşman olmaktan vazgeçtiğimiz an.
çünkü insanı en çok yoran şey dışarısı değil, kendi içindeki sertlik oluyor bazen dediğin husus aslında reel yaşantım normal bir insana göre aşırı stresli ve kavga döğüş ve öbür dünyaya bile götüremeyeceğimiz paralar için pazarlık süreçleri şirket politikaları vs falandı kastım ve bununla beraberinde omzumuza sırtımıza ve sabrımıza gelen zorluklar sinir olarak bizlere döndüğünde mütevellit belki de büyümek kendinle barış imzalamaktır diyorum fakat bir türlü bu mentale tam sağlıklı şekilde ulaaşamıyorum. Bu arada başını ağrıttım hakkını helal et

Kullanıcı İmzası
    Alıntı ile Yanıt